Reviews


Nico, juli 2020

Ik heb mijn sollicitatiebrief en CV laten controleren en redigeren door Tekstcontrole.com. Met een verbluffend resultaat. Was mijn versie een goed bedoelde actie, nadat Tekstcontrole.com mijn brief  heeft  bewerkt staat er  iets waar ik me helemaal in herken en waar ik trots op ben. Resultaat: uitnodiging voor gesprek.

Dank aan Tekstcontrole.com.


Stichting Register BKA

Wij laten al onze communicatieuitingen op stijl en spelling controleren door Tekstcontrole.com. Of dit nu nieuwsbrieven betreft, website teksten of officiële correspondentie. Wij hebben erg veel baat bij een eenduidig taalgebruik in onze boodschappen en onze ingeschrevenen  erkennen de professionaliteit ervan.


Simon, afgestudeerd HBO Commerciële Economie

Bij mijn afstuderen kreeg ik een onvoldoende voor mijn eindscriptie. Vooral vanwege  slecht taalgebruik scoorde ik een 5. Ik heb vervolgens Tekstcontrole.com ingeschakeld en met hun aanpassingen haalde ik een 6,8. Prima gegaan dus en het mooie is dat wanneer het niet duidelijk was wat ik wilde uitdrukken, via mail hierop werd ingegaan om duidelijk te krijgen wat mijn boodschap was.

Super tevreden ben ik dus en de investering is het meer dan waard geweest.

SOORT DOCUMENTEN


Je boodschap komt alleen goed over als de taal in orde is. Profilering van jezelf of je bedrijf is gewoon belangrijk als je gezien wil worden en serieus genomen wil worden. Dat geldt bij sollicitaties, juridische kwesties, scripties, websites, etc. Kort gezegd: communicatie begint met goede taal. 

Klik hieronder om meer te lezen.

OVER MIJ


Nederlandse taal loopt als een rode draad door mijn prive- en maatschappelijke leven. Eerst als lerares Nederlands en later als loopbaanadviseur. Ik verbeter teksten om personen beter voor de dag te laten komen, bedrijven representatiever te maken en niveaus op te krikken. Klik op mij of hieronder en lees mijn hele personalia.REVIEWS


De afgelopen jaren heb ik veel personen en bedrijven geholpen met de opbouw of correctie van hun documenten. De reviews zijn oprecht geschreven door klanten. Voor sommige klanten was het een eenmalige opdracht, anderen zijn inmiddels vaste klant waarmee ik wekelijks werk. Klik hieronder om hun bevindingen te lezen.